Luxe, lifestyle, glamour, … allemaal synoniemen voor het prestigieuze event ‘Exquise’ dat plaatsheeft van donderdag 31 maart tem zondag 3 april in de Veilinghallen te Hoogstraten.

Deze locatie zal gedurende 4 dagen in het teken staan van “zien en gezien worden”.
Exposanten die graag hun producten etaleren en bezoekers die steeds op zoek zijn om zichzelf en hun omgeving nog meer kwaliteit en uitstraling te geven. Kortom, de ultieme bron voor het aangename leven. 
Tussen al deze luxe vind je ook een stand van Cunina: een Geelse ngo die zich inzet voor het verbeteren van de toegang tot en kwaliteit van het onderwijs in vijf ontwikkelingslanden. Een paradox? Niet voor stichter-voorzitter Sophie Vangheel, die al sinds 1990 nauw samenwerkt met bedrijven om projecten in het Zuiden te kunnen realiseren. In totaal werden er zo al een veertigtal projecten tot een goed einde gebracht.
 
Cunina is ervan overtuigd dat er nog heel wat bedrijven zijn die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen willen omzetten in daden, maar nog op zoek zijn naar een geschikte partner.
Hoewel MVO nog vaak in zijn kinderschoenen staat, zal het over enkele jaren een voorwaarde worden om mee te spelen, aldus Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, en al 4 jaar partner van Cunina.
 
Met deze MVO-boodschap trekt Cunina dit weekend naar Exquise. U komt toch ook?
 
Exquise deed alvast zelf een duit in het zakje door de Cuninastand volledig te sponsoren.
 
 
Meer info over Cunina: www.cunina.org
Meer info over Exquise: www.exquise.be